Om os

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores klinik.

Vi udbyder et væld af hudpleje- og wellness behandlinger

Om os

Vi bestræber os på at give vores kunder en professionel behandling, gode råd og vejledning omkring pleje af huden.
 
Da skønhedsprodukter kan være en jungle at finde rundt i , står vi selvfølgelig altid klar til at vejlede dig så du får det rette produkt til din hudtype og hudtilstand, vi kender produkterne og gennem vores arbejde bla. med ansigtsbehandlingerne, som vi udfører flere af hver eneste dag, har vi et godt kendskab til produkternes effekt og det resultat du kan forvente dig.
 
Den, ofte travle, hverdag som mange lever idag kræver en modpol. Hos FORKÆL DIG SELV ønsker vi at give vores kunder en afslappende og proffesionel oplevelse. Vi ønsker du hos os vil finde ro til fordybelse, og føle tilstædeværelse, velvære og forkælelse.

Faciliteter

Klinikken åbnede i 2005, og da vi hurtigt voksede ud af vores daværende lokaler, åbnede vi derfor i 2008 op i nybyggede lokaler, med rigtig god plads. Du vil derfor opleve dejlige rummelige behandler kabiner og god plads i vores butik.

Klinikken er indrettet i skandinavisk stil. Valg af materialer er ingen tilfældighed, du vil opleve et mix mellem det rå og naturlige, og de enkelte rene linier. Stedet er indrettet, så vores gæster forhåbentlig føler sig hensat til “en anden verden”. En verden af ro, blid musik, skønne dufte og en hyggelig atmosfære.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores klinik og butik!

Mail: kforkaeldigselv@gmail.com (ikke til tidsbestilling eller afbud)

Velkommen

Kontakt Forkæl Dig Selv

Har du spørgsmål? Kontakt os endelig

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.