Ansigtsbehandlinger

Forkæl din hud og nyd en stund for dig selv mens du gør det.

HVORFOR

Der kan være mange grunde til at få lavet en ansigtsbehandling. Hud forbedring, vedligeholdelse, supplement til egen pleje, selvforkælelse, et led i kæden til et liv med mindre stress og mere ro på og for mange en kombination af disse. 
Vi behandler din hud med blik mod en hud i balance og giver dig gerne råd til hvordan du kan opnå dette. 
Ønsker du og har du brug for en behandling i stilhed uden samtale. Skriv “Ro” efter navnet på den behandling du ønsker når du bestiller tid.

Classic

Lækker forkælende ansigtsbehandling, omhyggelig korrektion af bryn, hudtypeafstemte produkter, dybderensning, god ekstra pleje af øjne og læber. Skøn 20 min. massage af skuldre, nakke og ansigt. Varme og koldt kompres. Alle hudtyper, luksus starterbehandling.
Varighed : ca. 90 min.

Pris: 760 kr.

Basic

Skøn ansigtsbehandling, retning af bryn, afrensning, peeling, damp, dybderens og ansigtsmassage.
Alle hudtyper, god begynder behandling.
Varighed: 60 min.

Pris: 599 kr.

Dybderens

Ansigtsbehandling specielt til akne/uren hud med behov for fjernelse af urenheder. Til både moden og teen age hud.
Varighed: 45 min.

Pris: 460 kr.

Purity  Treatment

Denne behandling er for den voksne kvinde med uren hud, ofte stress-relateret akne.

Huden behandles bl.a. m. frugtsyre, der mindsker ophobningen af døde hudceller, som forudsager tilstopning af porrene, og fører til urenheder. Og med ler der har en rensende og afgiftende effekt.

Urenhederne fjernes via dybderensning og efterfølges af specialmaske og effektive pleje produkter til reducering af urenheder.

Hver behandling har en varighed på 90 min.

Pris: 725 kr.

Sensitiv Treatment (-til meget sart og ekstrem tørre hud )

Denne behandling består af to på hinanden følgende opbyggende behandlinger. Behandlingskur til den ekstrem tørre, skællende og kløende hud, f.eks. pleje ved Neurodermitis i symptomfri perioder. Formålet med behandlingen er at øge hudens modstandskraft, mindske kløe, tørhed og rødme.
 
Startbehandling varighed ca. 60 min. 
 
Pris: 599 kr.
 

crash cure (-når huden er tør )

Et absolut must til huden, når denne er tør. I behandling ligges der hovedsagelig vægt på gennemfugtning af huden, her bruges bla. special maske sammen med Babor Fluids, og resultatet er en klar, afslappet, gennemfugtet hud fri for tørhedsrynker. Tør og dehydreret hud.
 
Pris: 750 kr.

 Hvilken behandling skal jeg vælge?

jeg er usikker på min hudtype

Er du i tvivl om hvilken behandling der er den rette så vælg enten Classic eller Basic. Begge behandlinger udføres specielt i forhold til din hudtype og din huds tilstand. Hvis du ønsker det, vil du kunne få råd og vejledning og stille spørgsmål under vejs.